Onze missie

Jens, Jerrel, Sander en Wouter.

Dat zijn wij. 4 niet-zo-heel-jonge Rotterdamse ondernemers, die geloven dat dat een betere wereld begint bij jezelf - en in ons geval, bij je digitale apparaten. Daarom zijn wij VergelijkRefurbished.nl gestart. 

De grootste en de beste

Onze missie is simpel: De grootste en beste vergelijkingswebsite van refurbished en tweedekans producten worden. Als we dat niet al zijn! Nou ja, we willen gewoon laten zien dat refurbished niet tweederangs is, maar een slimme, duurzame keuze. En we willen het dus zo makkelijk mogelijk maken voor iedereen om die keuze te maken.

Helpen bij een duurzamere keuze

Met bij elkaar opgeteld ruim 50 jaar ervaring in e-commerce, vonden we het wel eens tijd om onze kennis en skills wat meer in te zetten voor wat meer duurzaamheid. Wij geloven dat een iPhone een tweede, derde of zelfs vierde leven verdient. Wij denken dat een laptop niet na een paar jaar bij het grofvuil hoort. En wij vinden dat een iPad niet alleen een mooi design moet hebben, maar ook een mooi verhaal.

Onze missie is simpel: De grootste en beste vergelijkingswebsite van refurbished en tweedekans producten worden

Overzicht in alle mogelijkheden

Bij VergelijkRefurbished.nl willen we het jou als gebruiker zo gemakkelijk mogelijk maken om die duurzame keuze te maken. En daarom verzamelen we van zoveel mogelijk websites alle refurbished of tweedekans producten. Vervolgens presenteren we ze op VergelijkRefurbished in een duidelijk overzicht. Zo kun je producten eenvoudig vergelijken op bijvoorbeeld prijs, maar ook op reviews, de staat van het product, voorraad, verschillende modellen, en natuurlijk ook korting.

Alle verkopers onder één (groen?) dak

Wij vergelijken meer dan 40 aanbieders van refurbished en tweedekans producten en voegen ook structureel aanbieders toe. Alle producten en prijzen die we tonen, worden automatisch up-to-date gehouden. Zo weet je zeker dat je altijd een actueel product aanbod te zien krijgt. Ook werken we op dagelijkse basis aan het verbeteren van onze website. Zo doen we er alles aan om jou de beste ervaring te bieden. Maar als er iets niet goed werkt of als je nog tips voor ons hebt, dan horen we dat heel graag van je!

De nieuwe norm

Bij VergelijkRefurbished.nl geloven we in een wereld waarin refurbished de norm is. Een wereld waarin iedereen toegang heeft tot betaalbare, kwalitatieve en duurzame technologie. En een wereld waarin we samen werken aan een duurzamere toekomst. Doe je mee?