Alle Refurbished Lenovo Laptops voor jou geselecteerd

Op zoek naar een goede Lenovo Laptop maar wil je niet teveel geld uitgeven? Op deze pagina worden alle refurbished Lenovo Laptops van winkels in Nederland verzameld voor iedereen die gebonden is aan bescheiden budget en/of bij wil dragen aan een duurzame toekomst. Hoewel je misschien denkt dat je veel moet inleveren op kwaliteit bij een refurbished Lenovo Laptop, zijn er veel refurbished Lenovo Laptops in goede staat met goede specificaties. Het zijn vaak Lenovo Laptops die al iets langer op de markt zijn en die zijn gereviseerd en getest voor de verkoop. Van iedere refurbished Lenovo Laptop verzamelen we ook consumenten reviews, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij je aankoop.

Alle refurbished Lenovo Laptops

15 refurbished & tweedekans Lenovo Laptops gevonden

Gekozen filters

Products

Computerzaak aanbieding
Lenovo ThinkPad X250 - Laptop - 12.5 inch
Refurbished
• 12 inch
€295
€185,00
Je bespaart €110,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo Chromebook 11e - Laptop - 11.6 inch
Refurbished
• 11 inch
€125
€85,00
Je bespaart €40,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo ThinkPad T450 - Laptop - 14 inch
Refurbished
• 14 inch
€215
€165,00
Je bespaart €50,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo ThinkPad X260 - Laptop - 12.5 inch
Refurbished
• 12 inch
€245
€195,00
Je bespaart €50,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo ThinkPad E15 - Laptop - 15.6 inch
Refurbished
• 15 inch
€645
€565,00
Je bespaart €80,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo IdeaPad MIIX 700-12ISK - Laptop - 12 inch
Refurbished
• 12 inch
€195
€175,00
Je bespaart €20,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo ThinkPad E14 - Laptop - 14 inch
Refurbished
• 14 inch
€625
€595,00
Je bespaart €30,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 - Laptop - 14 inch
Refurbished
• 14 inch
€625
€595,00
Je bespaart €30,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo ThinkPad T490 - Laptop - 14 inch
Refurbished
• 14 inch
€465,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo ThinkPad Yoga 260 - Laptop - 12.5 inch
Refurbished
• 12 inch
€345,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo 300e Chromebook 2nd gen - Laptop - 11.6 inch
Refurbished
• 11 inch
€135,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo Thinkpad T440p - Laptop - 14 inch
Refurbished
• 14 inch
€185,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo Thinkpad T440 - Laptop - 14 inch
Refurbished
• 14 inch
€195,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo ThinkPad T540P - Laptop - 15.6 inch
Refurbished
• 15 inch
€165,00
Computerzaak aanbieding
Lenovo IdeaPad 3 CB 11IGL05 - Laptop - 11.6 inch
Refurbished
• 11 inch
€175,00

Refurbished Lenovo Laptop: Een Betrouwbare Keuze voor Kwaliteit en Betaalbaarheid

Als je op zoek bent naar een betrouwbare laptop van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, is een refurbished Lenovo-laptop een uitstekende keuze. Lenovo is een gerenommeerd merk in de wereld van laptops, bekend om zijn betrouwbaarheid, prestaties en innovatie. In dit artikel zullen we de voordelen van een refurbished Lenovo-laptop bespreken, de verschillende modellen en specificaties verkennen en tips geven om de beste keuze te maken. Laten we beginnen!


Wat is een refurbished Lenovo-laptop?

Een refurbished Lenovo-laptop is een laptop die eerder is gebruikt, maar die is gerenoveerd en opnieuw is geconfigureerd om te voldoen aan de kwaliteitsnormen van Lenovo. Deze laptops kunnen afkomstig zijn van verschillende bronnen, zoals retourzendingen, showroommodellen of leasecontracten. Ze worden vervolgens zorgvuldig geïnspecteerd, getest en hersteld om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren voordat ze opnieuw worden verkocht.


Waarom kiezen voor een refurbished Lenovo-laptop?

Er zijn verschillende redenen waarom het kiezen voor een refurbished Lenovo-laptop een slimme keuze kan zijn:

 1. Garantie: Bij de aankoop van een refurbished Lenovo laptop krijg je vaak een garantieperiode. Deze periode kan variëren, maar bij sommige aanbieders zoals Refurbished.nl en Refurbished.be ontvang je tot wel 3 jaar garantie op je aankoop. Dit biedt zekerheid en gemoedsrust, omdat eventuele defecten of problemen binnen deze periode kosteloos kunnen worden opgelost.
 2. Uitgebreide controle: Refurbished laptops worden grondig gecontroleerd op eventuele gebreken. Deze uitgebreide inspectie en eventuele vervanging van onderdelen zorgt ervoor dat je een apparaat krijgt dat naar behoren functioneert.
 3. Breed scala aan modellen: Bij het kiezen van een refurbished Lenovo-laptop, heb je vaak een breder scala aan modellen om uit te kiezen dan bij het kopen van nieuwe laptops. Zo kun je kiezen tussen verschillende schermgroottes, bijvoorbeeld 12,5-inch, 14-inch en 15,6-inch. Dit stelt je in staat om een model te vinden dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.
 4. Direct klaar voor gebruik: Refurbished Lenovo laptops worden geleverd met de nieuwste software en zijn direct klaar voor gebruik. Dit bespaart je de tijd en moeite die nodig is voor het instellen en bijwerken van een nieuwe laptop.
 5. Duurzaamheid: Lenovo laptops staan bekend om hun stevigheid en vermogen om tegen een stootje te kunnen, vooral de zakelijke serie die aangeboden wordt als refurbished. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je laptop een goede levensduur heeft, zelfs na het refurbish-proces.


Verschillende modellen en specificaties

Lenovo biedt een breed scala aan laptops, variërend van krachtige zakelijke modellen tot slanke en draagbare laptops voor onderweg. Hier zijn enkele populaire modellen en hun specificaties:


Lenovo ThinkPad T-serie

- Processor: Intel Core i5/i7

- RAM-geheugen: 8 GB/16 GB

- Opslagcapaciteit: 256 GB/512 GB SSD

- Schermgrootte: 14 inch/15,6 inch

- Besturingssysteem: Windows 10 Pro


Lenovo IdeaPad-serie

- Processor: Intel Core i3/i5/i7

- RAM-geheugen: 4 GB/8 GB/16 GB

- Opslagcapaciteit: 256 GB/512 GB SSD

- Schermgrootte: 14 inch/15,6 inch

- Besturingssysteem: Windows 10 Home


Lenovo Yoga-serie

- Processor: Intel Core i5/i7

- RAM-geheugen: 8 GB/16 GB

- Opslagcapaciteit: 256 GB/512 GB SSD

- Schermgrootte: 13,3 inch/15,6 inch

- Besturingssysteem: Windows 10 Home


Waar refurbished Lenovo-laptops kopen?

Er zijn verschillende plaatsen waar je refurbished Lenovo-laptops kunt kopen:

 • Officiële Lenovo-winkel: De officiële Lenovo-website biedt een assortiment refurbished laptops die zijn gereviseerd en gecertificeerd door Lenovo zelf. Dit garandeert de kwaliteit en betrouwbaarheid van de laptop.
 • Gerenommeerde elektronicawinkels: Verschillende gerenommeerde elektronicawinkels bieden ook refurbished laptops aan, inclusief Lenovo-modellen. Zorg ervoor dat je bij een betrouwbare verkoper koopt om ervoor te zorgen dat je een kwalitatieve refurbished laptop ontvangt.
 • Online marktplaatsen: Online marktplaatsen zoals Amazon, eBay en refurbished-laptopspecialisten hebben vaak een breed scala aan refurbished Lenovo-laptops tegen concurrerende prijzen. Let echter goed op de verkoper en controleer de garantie- en retourbeleid voordat je een aankoop doet.


Tips voor het kiezen van een refurbished Lenovo-laptop

Bij het kiezen van een refurbished Lenovo-laptop zijn hier enkele tips om in gedachten te houden:

 • Controleer de garantie: Zorg ervoor dat de refurbished laptop wordt geleverd met een garantie, zodat je gedekt bent in geval van eventuele problemen.
 • Lees beoordelingen en klantfeedback: Lees beoordelingen en feedback van andere klanten om een idee te krijgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de refurbished laptops die worden aangeboden.
 • Controleer de specificaties: Zorg ervoor dat de specificaties van de refurbished Lenovo-laptop voldoen aan jouw behoeften en vereisten. Controleer de processor, het RAM-geheugen, de opslagcapaciteit en andere belangrijke specificaties.
 • Vraag naar het refurbishmentproces: Informeer naar het refurbishmentproces dat wordt gebruikt om de laptop te renoveren. Een grondige inspectie, reparatie en tests zijn essentieel om ervoor te zorgen dat de laptop in goede staat verkeert.


Conclusie

Een refurbished Lenovo-laptop is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare laptop van hoge kwaliteit. Door te kiezen voor een refurbished model kun je genieten van de kwaliteit en betrouwbaarheid van Lenovo tegen een lagere prijs. Zorg ervoor dat je de specificaties, garantie en beoordelingen controleert voordat je een aankoop doet. Met een refurbished Lenovo-laptop kun je productief werken, genieten van entertainment en profiteren van de nieuwste technologie, zonder je budget te overschrijden.


FAQ's

Zijn refurbished Lenovo-laptops betrouwbaar?

Ja, refurbished Lenovo-laptops zijn betrouwbaar. Ze worden grondig getest en hersteld voordat ze opnieuw worden verkocht, waardoor ze aan de hoge kwaliteitsnormen van Lenovo voldoen.


Hoe lang gaat een refurbished Lenovo-laptop mee?

De levensduur van een refurbished Lenovo-laptop hangt af van verschillende factoren, zoals het model, de gebruiksomstandigheden en de zorg en onderhoud. Over het algemeen kunnen refurbished laptops een aantal jaren meegaan met de juiste zorg.


Is het veilig om een refurbished Lenovo-laptop te kopen?

Ja, het is veilig om een refurbished Lenovo-laptop te kopen, mits je koopt bij een betrouwbare verkoper. Zorg ervoor dat je de garantie- en retourbeleid controleert en koop bij een gerenommeerde verkoper om ervoor te zorgen dat je een kwalitatieve laptop ontvangt.


Hoe kan ik de prijs van een refurbished Lenovo-laptop vergelijken?

Om de prijs van een refurbished Lenovo-laptop te vergelijken, kun je verschillende verkopers en online marktplaatsen bezoeken om de prijzen te vergelijken. Let echter niet alleen op de prijs, maar ook op de specificaties en de staat van de laptop.


Kan ik software-updates ontvangen op een refurbished Lenovo-laptop?

Ja, je kunt software-updates ontvangen op een refurbished Lenovo-laptop, net zoals op een nieuwe laptop. Lenovo biedt regelmatig updates voor hun laptops, inclusief refurbished modellen.


Met een refurbished Lenovo-laptop haal je een betrouwbare, betaalbare en kwalitatieve laptop in huis. Het is een slimme keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing bij het kopen van een refurbished Lenovo-laptop.